Zaterdag 14 maart is dé grote inschrijvingsdag voor de Grabbelpas- en Swapactiviteiten van de paasvakantie. Wil jij inschrijven? Zorg dan dat je voor elk kind apart een gebruikersnaam en wachtwoord aanmaakt. Deze geven toegang tot het online inschrijvingsprogramma via www.gemeentemol.be/grabbelpas of www.gemeentemol.be/swap. Inwoners uit Mol mogen op 14 maart tussen 10 en 22 uur inschrijven. Niet-inwoners schrijven pas tussen 12 en 22 uur in. Dit jaar worden voor het eerst geen papieren programmabrochures meer uitgedeeld.

Voor elk kind dat wil deelnemen, heb je een gebruikersnaam en wachtwoord nodig om in te schrijven. Heb je deze nog niet? Maak dan voor elk kind apart een gebruikersnaam en wachtwoord aan via www.gemeentemol.be/grabbelpas of www.gemeentemol.be/swap via 'aanmelden als nieuwe gebruiker.

Wie eerder al deelnam aan Grabbelpas of Swap of de activiteiten van de sportdienst, heeft al een gebruikersnaam en wachtwoord. Deze mag je opnieuw gebruiken. Wachtwoord vergeten? Vraag dit op via www.gemeentemol.be/grabbelpas of www.gemeentemol.be/swap.

Met één gebruikersnaam al je kinderen inschrijven?
Wil je verschillende kinderen van één gezin (zelfde adres) tegelijkertijd inschrijven? Maak dan voor elk kind apart én voor het gezinshoofd (mama of papa) een gebruikersnaam en wachtwoord aan. Stuur vervolgens voor 11 maart een mail naar jeugddienst@gemeentemol.be met de namen van de kinderen en de naam van het gezinshoofd. De jeugddienst zorgt er dan voor dat je met één gebruikersnaam (gezinshoofd) al je kinderen tegelijkertijd kan inschrijven. Je ontvangt vooraf nog een bevestigingsmail.

Grabbelpas en Swap
Grabbelpas is een boeiend en afwisselend vrijetijdsprogramma voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar tijdens de paas- en zomervakantie. Voor jongeren van 12 tot en met 16 jaar bestaat een soortgelijk programma onder de naam Swap.

Programmaoverzicht paasvakantie
Dit jaar worden voor het eerst geen papieren programmabrochures meer uitgedeeld. Alle activiteiten staan online. Op www.gemeentemol.be/grabbelpas of www.gemeentemol.be/swap vind je wel nog een pdf met het programmaoverzicht dat je zelf kan afdrukken. Geen printer? Ga dan langs bij de jeugddienst, Markt 28. Je vindt de activiteiten ook terug op www.gemeentemol.be > Uit in Mol.

Enkele toppers programma paasvakantie
· Muzisch met prentenboeken, 8 april, geboortejaar 2009-2011

· Karten en lasergame, 9 april, geboortejaar 1999-2005

· Kabouter-voelsprietenpad in het Moldersbok, 10 april, geboortejaar 2009-2011

· Uitstap GaiaZOO (NL), 10 april, geboortejaar 2004-2008

· Wieden-waaien-zaaien in de Ecodemotuin, 14 april, geboortejaar 2004-2011

Extra inschrijvingen na inschrijvingsdag
Na de inschrijvingsdag van 14 maart mag je vanaf 23 maart nog online inschrijven voor activiteiten waarvoor nog plaatsen vrij zijn, dit tot een week voor de activiteit plaatsvindt. Ook ter plaatste op de jeugddienst mag je tijdens de openingsuren voor extra activiteiten inschrijven.